Bewertungen von Turtle Pizza Enschede

Neue Beurteilungen

5.0
C van Werven
Gestern

Altijd heerlijk! Prima bezorging! 👍👍👍

Koen
29 September 2022
R
27 September 2022
Anon
26 September 2022
Anoniem
17 September 2022
Rick Heddema
14 September 2022
Jpw
13 September 2022
Wouter
8 September 2022

Veel te laat geleverd, pizza's wel lekker

C v Werven
6 September 2022

Uitstekend!!

Anoniem
2 September 2022
IV
30 August 2022
Wieteke
29 August 2022

bezorging duurde een 1 uur en 15 minuten zonder vorm van communicatie. Zelf moeten bellen. Enige voordeel was dat de spaghetti bolognese warm was maar verder, 3 euro extra voor 3 kleine stukjes broccoli en 3 mini blaadjes spinazie.Dan ook nog aangegeven dat ik graag meer groente wou bij opmerkingen. Nou alle groentes waren ver te zoeken, overal zaten er maar een paar mini stukjes van in en dat voor 15 euro. Janken en zonde geld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Harry waijers
29 August 2022

Voor een bestelling op zondag een snelle bezorging. Een lekker bord eten. Heerlijk warm. Zowel de pizza's als de burgers. Gewoon super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michel
27 August 2022

Altijd de beste pizza's en pasta's restaurant waardig.

HG
26 August 2022

Deze mensen proberen alles wat altijd mis gaat met het bestellen zelf goed te praten zonder enige vorm van welke compensatie dan ook!!!

JeeDee
21 August 2022
C v Werven
18 August 2022

Zoals altijd uitstekend!

Michel Diepeveen
16 August 2022

Super pizza's! alle 4 even lekker. Aanbevolen!

Julia
14 August 2022

Lekker en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michel
6 August 2022

Ja wat zal ik zeggen gewoon kwaliteit hier. De pizza super lekker en de zelfgemaakt burgers echt top. De patat/friet hoe je het wil noemen heerlijk gekruid. De bezorger hele aardige gast, zulke mensen moeten er meer zijn. Aanrader!

Daan
4 August 2022

Exact om 18:00 geleverd. Ontzettend netjes en lekker.

Max
3 August 2022
C v Werven
2 August 2022

Is en blijft the best pizza in town! 👍❤️

Merel
21 Juli 2022

Vandaag besteld voor een grote groep (8pers). Eten was met ong een half uurtje in huis en was erg lekker. Bestel vaker bij Turtles omdat het goed eten is, veel keus en grote porties. Prijs-kwaliteit voldoet dit zeker aan mijn verwachtingen. Mijn 'to go to' afhaalrestaurant ;)!

C v Werven
18 Juli 2022

Werkelijk heerlijke pizza! 👍❤️

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Martin Witbreuk
14 Juli 2022

Top

Piet
11 Juli 2022

Heerlijk eten goede pasta en lekkere patat.

RH
6 Juli 2022
Chris
3 Juli 2022

Eten was goed 👍🏻, ruime porties. Alleen 1 blikje cola vergeten. Beetje jammer, graag opletten!

Ebla Gouriye
29 Juni 2022

Het was heerlijk!

Johan
20 Juni 2022

Pizza was goed en bezorging was snel alleen was de bezorger chagrijnig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Koen
18 Juni 2022
Danique
15 Juni 2022

Mooi snel en goed warm. Het enige nadeel is dat we enorm dorstig zijn doordat het eten erg zout was

Mohamed
7 Juni 2022
Koen
5 Juni 2022
-
6 Mai 2022

De “verse” spinazie was niet vers

Bart
29 April 2022

Alles was prima voor elkaar !!! Ga zo door

Koen
23 April 2022
Martijn cristen
6 April 2022
Charmen
3 April 2022

De lekkerste pizza’s van Enschede! Blijft onze favoriet 🤩

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ingrid
1 April 2022

Juiste tijdstip geleverd. Pizza was lekker warm, goeie smaak van deeg.

Peksen
1 April 2022
Kien
30 März 2022

Heerlijke pizza en snel geleverd!

Anoniem
28 März 2022
JR
13 März 2022

Heerlijke pasta en salami pizza!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hohannn
11 März 2022

Altijd lekker ❤️

A.Vaneker
9 März 2022

Lekkere pizza's supergoed gebakken

X
6 März 2022

Hele goeie pizza! Bezorging duurde wat langer maar daar hebben ze voor gebeld, en het viel best wel mee

Martina
12 Februar 2022

Een en al top!Ben fan van jullie pizza xx

Menno
3 Februar 2022

Lekkerste pizza’s van Enschede en omstreken 😁

Glen Gobind
30 Januar 2022
Anoniem
24 Januar 2022
Marijn
17 Januar 2022

Lekkere pizza, maar koud, alweer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Erik
16 Januar 2022
Annette
15 Januar 2022

Goede kwaliteit döner, snelle bezorging

Jenny
14 Januar 2022

Pizza was erg koud helaas en te laat bezorgd. Is me nog niet eerder overkomen bij turtles. Wel jammer 😐

Ronaldo
13 Januar 2022

Normaal erg goed! Bestellen hier regelmatig alleen dit keer waren beide pasta’s ( 4 kazen en turtles) veel te zout. We hebben ze weg moeten gooien. Erg jammer

T
6 Januar 2022

Zelden meegemaakt bij Turtle maar pizza was koud :( bezorger was de weg kwijt denk ik

Anoniem
6 Januar 2022
Niels
2 Januar 2021

2 uur bezorgtijd nog nooit gehad. De pizza's uit Italië zijn de nog sneller. Maar wel zoo lekker als uit Italië

Anoniem
17 Dezember 2021
Anoniem
16 Dezember 2021
Harry waijers
11 Dezember 2021

Zeer goed. Lekker heet. Snelle bezorging. We blijven terugkomen

Eel Weener
8 Dezember 2021

Het eten was lekker maar bijna koud

Femke
6 Dezember 2021

Ik bestel wel vaker bij turtles, was echter deze keer niet zo onder de indruk van de kwaliteit van het eten. Normaal is het namelijk echt geweldig.

Bram
18 November 2021
Mark
16 November 2021

Jammer dat de kwaliteit niet hetzelfde was als vier dagen geleden.

Syd Williams
4 November 2021

Nette aflevering. Mag meer vlees op bij een extra toevoeging.

Noer Al obeidi
29 Oktober 2021

Het was echt niet lekker de pasta was erg nat en zat een na smaak aan!

Kimberly
24 Oktober 2021

Heerlijke pizza. Snelle bezorging en de pizza was nog warm bij aankomst.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Juu
23 Oktober 2021

Heerlijke pasta vegetarisch, met uien, olijven en tomaat in roomsaus :)

Anoniem
5 Oktober 2021
Debbie
4 Oktober 2021

Voor het eerst hier besteld, en gaan hier zeker weer bestellen. Het eten was erg lekker! En de bezorging keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mike
27 September 2021

top bezorger alleen het eten was al koud voor dat ik er aan kon beginnen ik ben fan van Turtle Pizza alleen deze keer viel aardig tegen

M.
13 September 2021

Het was weer erg lekker met een vlotte bezorging. Af en toe proberen we wel eens een andere pizza bezorger maar jullie blijven de favoriet!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bas
11 September 2021
Maurice
11 September 2021

Zoals altijd weer helemaal top! Super lekkere pizza, aardige bezorgers en binnen een half uur op een heeeele drukke avond! Top👌

Ajn
21 August 2021
Def
18 August 2021

lekkerstee pizza's van Enschede

Lasse
1 August 2021
Femke
2 Juli 2021
Mandy
26 Juni 2021
D
19 Juni 2021

Heerlijke pizza, altijd zelfde top kwaliteit en snel geleverd.

Leroy vd Straat
10 Juni 2021

Bestel hier regelmatig. Altijd snelle bezorging en goede kwaliteit. Eerder waren de pizza’s soms wat vettig, maar de laatste tijd perfect!! Wachten is op mooie merchandise van Turtles pizza dan koop ik zeker een shirt ter promotie ! 👍🏼🍕

Harry waijers
6 Juni 2021

Super snelle bezorging. Heerlijke pizza's. Goed warm. Complimenten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Reehuis
5 Juni 2021
tevreden klant
30 Mai 2021

had in de middag al besteld voor de avond en de pizza werd perfect op het aangegeven tijdstip bezorgt. hij was ook erg lekker!

An
28 Mai 2021

Altijd op tijd en heel lekker eten

Dennis Bos
24 Mai 2021
Danny
23 Mai 2021

Super lekkere verse ingrediënten en fijne zachte bodum, top!

Aroa
23 Mai 2021
Chris B
19 Mai 2021

Super. Grootte pizza Margherita was echt heel lekker.

Jorn
14 Mai 2021

Rijkelijk belegde pizza, heerlijke wedges en in een rap tempo bezorgd. Ronduit weer heerlijk gegeten! Ga zo door, mij zie je uiteraard vaker terug.

Remco
14 Mai 2021

Per ongeluk verkeerde pizza geleverd. 25 minuten later alsnog de juiste gekregen. Probleempjes kunnen gebeuren, de manier waarop het wordt opgelost is dan belangrijk. Goeie service, lekkere pizza's!

Peksen
11 Mai 2021
Mar
1 Mai 2021

Geweldig lekkere pizza's weer. Vandaag nog beter dan normaal, pluspunten voor het team!

Peksen
1 Mai 2021
Roza
12 April 2021
Pim
29 März 2021

Ran out of fries of choice and had to pick an alternative...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Wering
28 März 2021

Grote pizza fungi besteld voor mijn dochter & vriendin die ze samen wilden delen. Bleek deze te lauw te zijn. Gebeld met Turtle Pizza Enschede. Super netjes opgelost door deze vestiging. En meteen op geanticipeerd door super snel een nieuwe warme pizza te bezorgen. Chappeau Pizza Enschede, TROTS OP JULLIE !!!!

Adriana
28 März 2021
Anoniem
21 März 2021

Prima pasta

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

A. Jager
19 März 2021

Pizza perfecto 👌

Peksen
13 März 2021
Paul
11 März 2021

Top pizza's en top bezorging

can
10 März 2021
Maikel
8 März 2021

Top pizza en service!👍🏼

Peter
7 März 2021

Toen ik de eerste keer bij jullie bestelde vond ik mijn pizza echt lekker, de ,2e keer ook maar die van gisteren was echt smakeloos en te lang gebakken. De twister friet was ook te lang gebakken. Misschien dat ik nog een keer bestel bij jullie maar daar ben ik niet zeker van.

Nathalie
6 März 2021
Anouk
2 März 2021

Heel lekker en snelle bezorging

Can
2 März 2021
Melis
28 Februar 2021
Niels
27 Februar 2021
Erik
21 Februar 2021

De pesto pollo was echt lekker. Aardige bezorger die langskwam.

An
20 Februar 2021
Melissa
19 Februar 2021
Melissa
18 Februar 2021

Lekkerste pizzas uit Enschede !

An
6 Februar 2021
Alen
31 Januar 2021
Mariam
30 Januar 2021

Perfect!

An
28 Januar 2021
Ilse Baas
27 Januar 2021

Helaas dit x een negatieve recensie, bezorging was veel te laat. Had het idee dat ze me vergeten waren. Had besteld voordat ze open gingen. Kreeg fles Fanta als excuus. En m'n dochter en ik vonden beide de pizza niet heel lekker, was wat verbrand helaas.

Adriana
24 Januar 2021

Heerlijk, zoals altijd!

SR
24 Januar 2021

Goed gegeten, eten was op tijd klaar, vriendelijke man bij het afhalen. Al met al dus tevreden.

Enhorabuena Faculty Of Succes
21 Januar 2021

Werkelijk waar centjes juist besteed!

Melis
17 Januar 2021
Moritz
12 Januar 2021

Snelle bezorging+goeie pizza

Melis&Tom
7 Januar 2021
Truus
25 Dezember 2020
Pepijn
22 Dezember 2020

Geweldige service, goed op tijd klaar en het eten was ook nog eens heerlijk! Al met al top en aan te raden.

Pietjes
21 Dezember 2020
Maurice
18 Dezember 2020

Altijd top pizza's en snel bezorgd;) aardige en beleefde bezorgers!

Melis
18 Dezember 2020
Niels
17 Dezember 2020

Toppizza’s

tom
7 Dezember 2020
Tom
5 Dezember 2020
Melis
28 November 2020
melissa
25 November 2020

top

Lajana
24 November 2020

Ik had gebeld of de bestelling later kon komen en dit kon dit wss fijn!. Pizza was prima, maat her kindermenu heb ik na 2 happen meteen in de afvalbak gegooid. De patat was te zo doorbakken dat ik niet eens kon kauwen. En dit gold ook voor de kipcorns. Erg jammer was de eerste bestelling die we hier hadden gedaan. Twijfel of dit ook meteen de laatste is.

Pietje
13 November 2020
maarten
10 November 2020

superlekker die hamburger van jullie

Melissa
10 November 2020
Melissa
7 November 2020
Aad
3 November 2020

Top pizza's, echt lekker en vlot gezorgd! Alleen deze keer had ie iets langer in de oven gemogen. En meer varianten met knoflook, heerlijk!

Tom
30 Oktober 2020
Tom&Melis
28 Oktober 2020
Chavannah
26 Oktober 2020

5 Sterren zoals altijd! (:

Melissa
26 Oktober 2020
Melis&Tom
23 Oktober 2020
D.
22 Oktober 2020

Altijd heerlijke pizza en woon vlakbij en altijd heel snel bezorgd. Toppers!!

Melis
22 Oktober 2020
Tom
20 Oktober 2020
Melissa
19 Oktober 2020
Tom
17 Oktober 2020

Heeeeeeerlijk!! Zoals altijd

Melissa
15 Oktober 2020

Top

Eva
13 Oktober 2020
Melissa
13 Oktober 2020

🙏🏼

Melissa
11 Oktober 2020

Toppertjesssss !

Anoniem
10 Oktober 2020

🍕🍕 🏃🏼‍♀️🏃🏼 Aaaah onze pizzas!!

Melissa
8 Oktober 2020

Lekkkkkkeeeeerrrrrrrrrrrrr

Melissa
7 Oktober 2020

Top zoals altijd!!!!

Niels
3 Oktober 2020

Was weer lekker man

Eddy
10 September 2020

Goede Pizza

maarten
6 September 2020
Tom
31 August 2020

Vriendelijke bezorgers! Vriendelijke medewerkers, pizza’s super!!! Zeker 5 sterren waard

Melissa
26 August 2020

Beste pizzas

Melissa
21 August 2020

Beste pizza’s top zoals altijd

ILse
20 August 2020

Zoals iedere keer erg lekker en...niet duur

Melissa
16 August 2020

Top

Anoniem
14 August 2020

The best in town!!

melissa
13 August 2020

heerlijk zoals altijd

Chavannah
12 August 2020

Super 😍

Eddy
12 August 2020

Lekkere pizza met een goede bodem niet zoals andere zaken waar de pizza uit elkaar valt . Bezorger was snel en vriendelijk !

Chav
28 Juli 2020

Super lekker :)

Kim
17 Juli 2020

Heerlijke pizza's en kapsalons

Koen
29 Juni 2020

Super aardige bezorger en wederom een heerlijke ware pizza. Ben super tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Niels
28 Juni 2020

Lekker man

Aroa
22 Juni 2020
Melissa
11 Juni 2020

Ik ben hier vaste klant! En heb laatst eens weer bij andere pizzerias besteld een keer weer maar gatveredamme als je turtle pizza gewend bent is geen andere pizzeria meer goed genoeg.. heerlijk zoals altijd! Er zitten altijd wel zeikerds tussen maar niks van aantrekken! Top!

Niels
11 Juni 2020
Leppink
2 Juni 2020
Sj
27 Mai 2020
Eddy
27 Mai 2020

Lekkere pizza

Ryan
23 Mai 2020

Altijd supersnelle levering, zelfs in deze drukke tijden! Pasta besteld en er werd zelfs nog na bestelling nagebeld of we penne of spaghetti wilden, super service. altijd goed eten 👌🏼

so
21 Mai 2020
Musti
11 Mai 2020

Lekkere pizza

Chavannah
1 Mai 2020

Perfect 🥰 houden rekening met alle wensen. Bezorger was heel netjes.

Geert
22 April 2020

Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Georgo gonzales
21 April 2020

Super pizza

Maurice
21 März 2020

Super goeie pizza's!!! Tip voor de bezorger: helm even af als je naar de deur komt;) voor de rest top! 5 reten!

Tine
14 März 2020

Amazing taste. Perfect pizza and delivery service. I will repeat it soon!

Melissa
12 März 2020

Top zoals altijd

Daan Vaneker
11 März 2020

Lekker! Direct na online bestelling belden ze op dat de pizza's 15 minuten later zouden zijn. Niet afwachten tot er onvrede ontstaat maar direct bellen. Dat vind ik nou top service!

Melissa
5 März 2020
Melissa
2 März 2020

Super

Melissa
26 Februar 2020

👍🏼

Melissa
24 Februar 2020

Top!

Tom
18 Februar 2020

zeker 5 sterren waard !!!!!!! Geen twijfel over mogelijk

Melissa
13 Februar 2020

Super

Melissa
13 Februar 2020

Top zoals altijd !!!

Harriet
27 Januar 2020

De pizza margarita was erg lekker, goed deeg. Mooi dun. De tonijnsalade was oké.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

A.
26 Januar 2020
Melissa
14 Januar 2020

Toppie zoals altijd !!!!

Daniëlle
2 Januar 2020

Ondanks de drukte waren de pizza's weer net zo lekker als we gewend zijn.

Roberto
30 Dezember 2020

Supersnel, heerlijk warm en prima van samenstelling en smaak, om vaker te doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Timo
13 Dezember 2019

Prima pizza

Kevin
29 November 2019

Goed kwaliteit eten mooi warm ondanks dat ze de halfe stad door moesten en bij een klein foitje lossen ze het ook mooi en netjes op super bedrijf dit

Melissa
26 November 2019

Geweldig

Uzay
25 November 2019
Tom
25 November 2019

Top zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Noah
5 November 2019

Altijd heerlijke pizza met goede prijzen Zeker een aanrader!

Henri
20 Oktober 2019

Altijd goede kwaliteit. Pizza nu met knoflook op de rand, erg lekker!

Akash Raman
16 Oktober 2019

Good stuff guys. We liked the pizza. But the website should explain what the sizes are in cm. Or maybe we missed it somewhere. Cheers!

Lando
13 September 2019

Bijzonder lekkere pizza maar de bezorger was 10 minuutjes te laat.

Rick van Urk
25 August 2019

Op tijd bezorgd en smaakte heerlijk!

Moureen
19 August 2019

Prima snelle bezorging Leuke koerier Heerlijke pizza's!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

René
24 Juli 2019

Heeft ons zeer goed gesmaakt en niet vet.

Mirjam
19 Mai 2019

alleen jammer dat we de fanta niet bij hebben gekregen

Humberto tantoe
25 April 2019

bestelling was snel snel gekomen, eten was top spul.

Giandu
7 April 2019

Altijd goed

Pietje B
30 März 2019

Was gwn goeie die pasta en pizza echt lekker we bestellen elke dag dikke duim

Janine
4 Februar 2019

De pizza's waren goed, maar de bezorger was een half uur te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Daniël
3 Februar 2019

Kwaliteit is altijd goed en leuke vriendelijke bezorgers

Lars
18 Januar 2019

Hij was smullen, maar ik moest voor de bestelling, 50 min de tijd vullen.

Manar
7 Januar 2019

Elke keer goede service en lekkere pizza's

Anne en sandro
28 Dezember 2018

De pizza en spaghetti waren zoals altijd weer heerlijk

Nick
22 Dezember 2018
Marsha
15 Dezember 2018

Goede vriendelijke bezorgers en het eten is altijd lekker

Mirjam
1 Dezember 2018

lekkere pizza en halal ook nog. supersnel bezorgd

TD
29 Oktober 2018

Pizza was teveel afgekoeld. Was bij mijn vorige bestelling ook al het geval. Dit was voorheen nooit een probleem

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marjon
14 Oktober 2018

Jumjumjum! Jullie bezorgen ook overal, parkjes, picknick plekken... super service :D

Marijke
29 September 2018

Het eten was weer heerlijk maar iets aan de koude kant. Bezorging duurde wat lang, maar was verder prima.

Nick
25 September 2018

Super!

Anne en Sandro
22 September 2018

Normaal heb ik er geen klachten maar vandaag helaas wel van de kapsalon waren de patatjes nog gedeeltelijk rauw en het vlees aangebakken de pizza.s en de spaghetti waren goed daar geen klachten over helaas alleen de kapsalon

Marjon
3 September 2018

Heerlijk een paar XL pizzas met je vrienden weg kanen! Open veld, vrienden, gratis bier en TURTLES PIZZA. Een zomer namiddag/avond kan niet perfecter.

Mirjam
26 August 2018

pizza was perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Elly Foggel
22 August 2018
Mirjam
7 August 2018

dit was de eerste keer, dat we hier bestelden en het was perfect. Heerlijk gegeten en het smaakte echt naar pizza en totaal niet vet. deze zaak heeft er een klant bij

K&K
24 Juli 2018

Altijd weer lekker!

Anne en sandro
20 Juni 2018

Normaal heb ik geen klachten maar vandaag was het slecht de pizza van mijn zoontje was goed daar geen cometaar over maar de de kapsalon de 1e keer waren de aardappeltjes niet gaar maar bij de 2e kapsalon waren de aardappeltjes wel gaar maar het vlees grote deels aangebrand maar zoals ik al zei heb normaal geen klachten over turtles pizza

aa
19 Juni 2018
Selina
17 Juni 2018

De bodem en pizzarand waren erg dik en slap

Anne en sandro
31 Mai 2018
Nick
10 Mai 2018

Gevraagd of het een uurtje later en op een andere plek bezorgd kon worden en dit was geen probleem! Precies optijd en lekker!

Luis
27 April 2018
Lydia
22 April 2018

Wauw! 30 minuten na bestelling 2 heerlijke pizza's mogen ontvangen (ik verwacht niet dat dit standaard zal zijn maar wij hielden rekening met 45 min). We hebben genoten en bestellen zeker weer! Wij hebben rechtstreeks bij Turtles besteld, goedkoper en tja ik gun het de pizzabakker meer dan een organisatie die daar tussen zit zoals TB.

Fast Freddie
8 April 2018

Prima pizza, in no time bezorgd. Met Ideal betaald, alleen nog ff aannemen bij de deur. Gratis fles Fanta erbij (omdat er 4 pizza's hadden?): Top! Tip: bestel op hun website! Goed voor hun , goed voor jou (-15%!) Anytime again!

Daan
30 März 2018

8 pizzas besteld. Mooi op tijd binnen, alles warm en heeft iedereen gesmaakt. Flesje fanta als extra'tje. Top!

anne en sandro
29 März 2018

De pizza was zoals ik begreep weer heerlijk alleen de kapsalon was de patat dit keer niet lekker van de volgende keer toch maar liever aardappelschijfjes

Trainerd
28 März 2018

Heel goed geholpen door ene Jessie. Ze is echt een topper!!

Dominik
27 März 2018

Als je de bestelling om 18:15 laat komen ivm werk en je wordt om 18:06 gebeld dat de bestelling klaar staat dan eet je lauw warm eten.. Wel complimenten voor de royale porties en de goede smaak!

anne en sandro
26 März 2018

Heb vandaag een kapsalon besteld en een pizza die waren erg lekker mooie grote bak ook ??

Jaw
14 März 2018

Goeie

anne en sandro
13 März 2018

Wij vonden de pizza dit keer niet zo lekker als anders

anne en sandro
5 März 2018

Het was zoals altijd weer heerlijk geen commentaar

G de Groot
2 März 2018

De bezorging vond ruim 20 minuten later plaats dan aangegeven.

Van Dijkhuizen
5 Februar 2018
Mourabitti
30 Januar 2018

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Top service en super klantvriendelijk. Voor ieder wat wils dus ook Halal. AAnrader

Anne en Sandro
28 Januar 2018

Zoals altijd weer perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Annoniem
26 Januar 2018

De pizza’s zijn altijd lekker! De bezorging was ronduit slecht! Ik heb 1,5 uur gewacht op mijn pizza. De bezorger heeft niet aangebeld, maar liep gewoon het gebouw binnen! Dit lijkt mij niet de bedoeling! Heel erg jammer, wang nogmaals de pizza’s zijn altijd lekker

Camiel
20 Januar 2018
Ronald
20 Januar 2018

Normaalgesproken erg goede pizza's. Deze keer was het helaas een slechte pizza; de bodem was erg dun, en het midden van de pizza zat helemaal vastgeplakt aan de bodem.

Annemarie
6 Januar 2018

De pizza was echt weer heerlijk en dan bedoel ik ook de korst erbij en de bezorger was ook super vriendelijk en zoals week had hij niet genoeg wissel geld bij zig en ik vertrouwde erop dat ie me toch het wissel geld terug kwam brengen en dat was ook zo binnen 10 min was ie terug met het wissel geld echt petje af voor de kok en de bezorger

Martin Issa
29 Dezember 2017

50 minuten gewacht op 1 pizza

Matiangelo
28 Dezember 2017

Lekker vers beleg, goede balans tussen de ingrediënten ondanks dat het een zelf-samengestelde pizza was, zo wil ik de turtles pizza vaker hebben!

Joost
25 Dezember 2017

Duurde een uurtje maar heerlijk warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Matiangelo
20 Dezember 2017

Gewoon goede kwaliteit.

Ties
12 Dezember 2017

Ondanks de sneeuwstorm toch nog eten gekregen. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Annemarie Jager
6 Dezember 2017

Bezorging duurde even maar dat maakt me niet zo veel uit maar die pizza? Heb nooit maar dan echt nog nooit zo’n dun uitgerolde pizza gehad, echt het was nog net geen vloeitje zo dun. Als je een stuk pizza oppakt blijft deze normaal wel in vorm zeker als er alleen maar salami opzit maar bij deze had je alleen de korst in de hand en waar de salami op lag viel meteen naar beneden zo vreselijk dun. Ik denk dat er hetzelfde aantal aan deeg in verwerkt was als in een kleine pizza dat kan haast niet anders als het zo dun uitgerold is. Smaak was verder niets mis mee.

Joost
4 Dezember 2017